O plutire...

O plutire...

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

MUZICA FERICIRII RASUNA...


Acum, muzica fericirii rasuna in inima ta. De ce te tot incapatanezi sa o cauti in alta parte, de ce tot alegi sa suferi si sa te indoiesti de perfectiunea vietii tale?
Asculta ciripitul unei pasari in zorii diminetii, asculta marea care iti vorbeste necontenit, asculta soarele care te imbie inca din primele ore ale diminetii, asculta luna care in miez de noapte iti aminteste cat de minunat si de complet esti in fiecare clipa.
Asculta-ti bataile inimii si asculta-I pe toti cei din jur. Asculta muzica draga inimii tale si danseaza cel mai frumos vals al vietii tale. Fii protagonistul celei mai mari piese muzicale. Fii Michelangelo propriei tale vieti, fii Ferrini al inimii tale, fii Bocceli al Universului tau.
Fii degetele care manevreaza o vioara, fii nota care te ridica pana la cer, fii artistul al carui fan ai fost toata viata. Permite-ti om frumos, sa fii tot ceea ce ti-ai dorit sa fii. Fii fericirea dupa care tot alergi, fii omul care tanjesti sa fii, fii muzica din piesa ta favorita, fii bataia inimii care-ti confirma propria existenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu