O plutire...

O plutire...

joi, 25 aprilie 2013

2O SFATURI RAPIDE CARE IMBUNĂTĂŢESC SĂNĂTATEA


2O SFATURI RAPIDE CARE IMBUNĂTĂŢESC SĂNĂTATEA.
"Eşti ceea ce mănânci" dr. Gillian McKeith , Pag 194
 
1.           APĂ CALDĂ DIMINEAŢA
O ceaşcă de apă caldă băută dimineaţa pe stomacul gol (cu lămâiestoarsă ar fi chiar mai bine) ajunge direct în intestine şi curăţă mucusul acumulat în ziua precedentă. Beţi încă o cană de apă caldă seara.
2 .LUBRIFIAŢI, NU INUNDAŢI
Stomacul are nevoie să fie uns, lubrifiat, dar nu inundat. Consumând lichide în timpul mesei, vă înecaţi enzimele digestive, iar digestia are loc doar parţial. Este preferabil ca lichidelesucuri sau mai bine apă, să fie băute la 30 de minute distanţă faţă de masă — înainte sau după, dar nu în timpul mesei.
3.   MESTECAŢI ÎNCET
Una dintre cele mai importante recomandări este aceea de a mesteca încet, până când mâncarea devine lichefiată. Savuraţi fiecare înghiţitură de mâncare. Simţiţi compoziţia alimentelor şi reţineţi-le aroma. Procesul digestiv începe atunci când saliva intră în contact cu hrana şi începe masticaţia. Astfel, alimentele mestecate vor trece uşor prin sistemul digestiv şi veţi beneficia de o absorbţie maximă a substanţelor nutritive.
4.           MÂNCAŢI ATUNCI CÂND SUNTEŢI LINIŞTIT
Organismul dumneavoastră nu poate digera mâncarea în mod adecvat dacă sunteţi supărat sau tocmai aţi avut o dispută. Mâncaţi atunci când sunteţi liniştit. Digestia va fi mult mai bună în astfel de condiţii.
5. NICI PREA CALD, NICI PREA RECE Temperatura alimentelor şi băuturilor care intră în sistemul dumneavoastră influenţează condiţia splinei, bateria dumneavoastră de energie, precum şi alte organe. Băuturile de la gheaţă slăbesc organele. Nici consumul unor alimentefierbinţi, tocmai luate de pe foc, care vă ard vălul palatin, nu este benefic, ca urmare a faptului că vă distruge mucoasa bucală, vă distruge mucoasa gastrică şi degradează papilele gustative. Este de preferat consumul alimentelor, al băuturilor şi al apei la temperatura camerei sau uşor încălzite.
6. DECORAŢI-VĂ FARFURIA
Când adulmecaţi, admiraţi sau doar vă gândiţi la mâncare, creierul dumneavoastră trece la acţiune, trimiţând glandelor salivare mesajul de a secreta saliva ce conţine enzime digestive. În consecinţă, preparaţi meniuri atractivedelicioase, care să stimuleze digestia.
7. ALTERNAŢI ALIMENTELE
Nu mâncaţi aceleaşi mâncăruri zi după zi. Nu aveţi nevoie de cantităţi prea mari dintr-un singur aliment; acest fapt poate duce adesea laalergii, sensibilităţi sau intoleranţe alimentare. De exemplu, puteţi să consumaţi un fel de mâncare o dată la patru zile, nu în fiecare zi. Nu numai că veţi preveni alergiile, dar îi veţi furniza organismului o paletă mult mai largă şi variată de substanţe nutritive.
8. ASCULTAŢI-VĂ TRUPUL
Luaţi aminte la alimentele după care tânjiţi. Dacă vă doriţi foarte tare un anumit aliment — în funcţie de culoarea, mirosul sau sentimentul pe care vi-l dă — lăsaţi-vă dus de val şi bucuraţi-vă de el. S-ar putea ca organismul dumneavoastră să aibă nevoie de anumite substanţe nutritive conţinute în acel aliment. Nu vorbesc de biscuiţii cu ciocolată în acest caz! Mă refer la acele plante proaspete, fructe, legume, condimente şi multe altele care se găsesc în alimentare şi supermarket-uri. Mergeţi la raionul de fructe şi legume proaspete cu mintea şi spiritul deschise. Ce pare să fie bun? Ce miroase bine? Ce alimente par sănătoase şi pline de energie? Apoi alegeţi.
9. ENZIME! ENZIME! ENZIME!
Germenii, legumele şi fructele crude, nucile şi seminţele sunt pline de enzime, cheia unei bune absorbţii a substanţelor nutritive şi a unei sănătăţi vibrante. La p. 213 veţi găsi mai multe informaţii despre enzime şi despre metodele de germinare a seminţelor, care pot fi aplicate acasă.
10. MICUL-DEJUN
Mâncaţi întotdeauna ceva sănătos şi consistent la micul-dejun. Acesta este momentul în care energia stomacului dumneavoastră este la cele mai înalte cote, iar sucurile digestive care conţin enzime sunt gata de atac. Dacă aveţi obiceiul să săriţi peste micul-dejun, cu timpul vă veţi slăbi stomacul şi funcţia digestivă. Indiferent cât de puţin mâncaţi, alegeţi ceva sănătos la micul-dejun. Fructele proaspete, terciul de ovăz, mei sau quinoa sunt foarte bune pentru masa de dimineaţă.
11. ACTIV SEARA
Ultima masă a zilei trebuie să o luaţi cu cel puţin două ore înainte de culcare. Atunci când mâncaţi prea târziu, vă stresaţi şi vă extenuaţi organismul. Nu puteţi să digeraţi eficient o masă luată târziu, în condiţiile în care vă culcaţi cu stomacul plin. Este un lucru nociv pentru organele digestive, inimă şi ficat, ca să nu mai vorbim de apetitul sexual!
12. PREFERAŢI LEGUMELE CRUCIFERE
Consumaţi cantităţi mari de varză, broccoli, varză de Bruxelles sau conopidă. Aceste alimente sunt foarte bune pentru detoxifierea şienergizarea sângelui.
13. BEŢI SUCURI „VERZI“, DE ZARZAVATURI
O dată pe săptămână, faceţi-vă un suc verde. Fiind obţinute dintr-o paletă largă de legume verzi, aceste sucuri au un efect de reîntinerireasupra organismului datorită conţinutului lor mare de clorofilă (resursa de energie vitală a plantelor), care ajută la purificarea sângelui, producerea globulelor roşiidetoxifierea organismului şi producereaenergiei. Sucurile verzi sunt un combustibil perfect pentru organism. Conţinutul ridicat de apă ajută la asimilarea lor rapidă, iar leguma se transformă în suc aproape în totalitate, cu excepţia fibrelor,    partea nedigerabilă a plantelor. Sucurile verzi vă furnizează toate ingredientele sănătoase ale plantelor, într-o formă uşor de digerat şi de absorbit. Iatăo variantă de suc, dumneavoastră puteţi experimenta orice idei aveţi:
morcov, 1 castravete, 4 tulpini de ţelină,
1 tulpină de anason, câteva frunze de spanac,
o bucăţică de rădăcină de ghimbir,
câteva rămurele de pătrunjel şi
o legătură de lucernă încolţită (opţional).
Pentru rezultate spectaculoase, mai puteţi să adăugaţi o linguriţă de amestec sub formă de praf, obţinut după reţeta mea, sau un aliment superconcentrat sub formă de praf.
ALIMENTE SUPERCONCENTRATE VERZI:
Lucernã verde, Orz verde, Pir, Alge verzi-albastre, Spirulinã, Chlorella
 
LUCERNĂ VERDE: PÃRINTELE TUTUROR ALIMENTELOR
Lucerna reîntinereşte întregul sistem, crescând rezistenţa, vigoarea şi vitalitatea. Conţine toate vitaminele (de patru ori mai multã vitamina Cdecât citricele) şi mineralele cunoscute (conţinutul de calciu este atât de mare, încât iese din grafice), precum şi enzime digestive,fitoestrogen (hormoni de naturã vegetalã), flavonoideaminoacizi şiclorofilã. Lucerna verde este folositã pentru detoxifierea şi fertilizareaficatului, este recomandatã ca adjuvant în regimurile de slãbire, pentru întãrirea şi purificarea sângelui, pentru digestie şi ca tonic general, un adevãrat potenţator al sistemului imunitar. Puteţi cumpãra lucernã verde sub formã de pudrã sau capsule, din magazinele de produse naturiste.
 
ORZUL VERDE: UN EXTRAORDINAR DETOXIFIANT
Orzul verde conţine aproape toate substanţele nutritive necesare organismului uman, cu excepţia vitaminei D. Este foarte asemãnãtor cupirul şi este uşor de digerat. Este o plantã cu frunze de culoare verde-închis, care conţine aceleaşi substanţe nutritive ca şi legumele cu frunze verzi, dar având o concentraţie de vitamineminerale şi proteine mult mai mare. Are la fel de multe proteine ca şi carnea, dar este sãnãtos. Orzul verde are de 11 ori mai mult calciu decât laptele de vacã, de cinciori mai mult fier decât spanacul şi de şapte ori mai multã vitamina Cdecât sucul de portocale. Este benefic pentru toate ţesuturile şi organele, dar mai ales pentru inimã, plãmâni, artere, încheieturi şi oase.Ajutã la protejarea de agenţii poluanţi, de cancer, de ulcere şi de problemele digestive. Este un excelent stimulator al energiei, are proprietãţi antiinflamatorii şi anti-îmbãtrânire şi întãreşte reacţiaimunitarã. În sfârşit, este un întãritor al întregului organism, cu efecte directe asupra funcţionãrii inimii şi a circulaţiei sângelui şi contribuie la scãderea colesterolului. Dacã nu reuşiţi sã mâncaţi cantitãţi mari delegume verzi, atunci consumul de orz verde deshidratat este o variantã potrivitã şi hrãnitoare. Îl puteţi cumpãra de la magazinele de produse naturiste. O linguriţã de praf (5 g) este echivalentã cu consumul a 100 de grame de legume crude, precum spanacul, varza creatã, lucerna încoltitã sau broccoli.
 
TOPUL CELOR 5 ALIMENTE SUPERCONCENTRATE DIN PLANTE, PROPUS DE MINE
1.     UNGHIA-GÃII—ENERGIZANTUL TRUPULUI
Aceastã plantã reprezintã un tonic general pentru imunitateaorganismului, îmbunãtãţind considerabil digestia. Este preferatã de toţi pacienţii mei, nu numai datoritã calitãţilor sale de combatere a rãcelilorşi a guturaielor, dar şi pentru rolul sãu în controlarea greutãţii şi în ameliorarea oboselii cronice.
2.   URZICA—TONICUL INTESTINELOR
O canã de apã caldã urmatã de o canã de ceai de urzicã dimineaţa, pe stomacul gol, vã vor pune în mişcare sectorul intestinal. De asemenea, urzica mai ajutã şi la curãţarea ficatului şi la ţinerea la distanţã ainfecţiilor. Puteţi consuma frunze proaspete de urzicã primãvara — sunt foarte bogate în vitamine şi minerale. Preparaţi-le ca şi pe spanac şi folosiţi-le la salate. Când culegeţi frunze de urzicã, aveţi grijã sã mergeţi în zone neaflate în apropierea şoselelor sau a altor factori poluanţi. Puteţi sã consumaţi alternativ ceai de urzicã (2 cãni pe zi) şi tincturã de urzicã — o zi una, o zi cealaltã. Este un excelent tonic în miezul zilei. Este bine ca bãrbaţii care au probleme cu prostata sã bea 2-3 cãni de ceai de urzicã pe zi.
3.   ALOE VERA—ALINÃTORUL DIGESTIEI
Eu folosesc aloe vera pentru tulburãrile digestive, balonare, gaze şi flatulentã. Luaţi aproximativ o lingurã de aloe pe zi sau urmaţi instrucţiunile de pe ambalaj. Amestecaţi-o cu suc de mere sau din oricare alte fructe pentru a obţine un gust cât mai plãcut.
4.   GINSENGUL SIBERIAN—INAMICUL STRESULUI
Ginsengul este unul dintre cele mai vechi remedii pe bazã de plante, cunoscute de om; este folosit ca energizant de mii de ani. Este o plantã cu puternice efecte de reîntinerire a organismului şi acţioneazã hrãnind sângele epuizat şi adaptând organsimul la stres. În practica clinicã, am descoperit efectele benefice ale ginsengului asupra pacienţilor în special pe durata unei maladii şi în perioadele de convalescenţã, precum şi postoperator, având calitãţi de prevenire a infecţiilorEste excelent pentru prevenirea şi ameliorarea tulburãrilor cauzate de diferenţele de fus orar. Beţi-l sub formã de ceai, o canã pe zi, sau sub formã decapsule ori tincturã.
5.   ECHINACEA — MOTORUL LIMFEI Disponibilã acum peste tot în lume datoritã popularitãţii sale ridicate în ultimii ani, echinacea este un nume des vehiculat în prevenirea rãcelii obişnuite. Aceastã plantã îmi place atât de mult pentru cã pune în mişcare unul dintre fluidele organismului —limfa. Acest fluid circulã paralel cu vasele de sânge şi eliminã toxinele din organism. Dacã nu faceţi zilnic exerciţii fizice, limfa nu este suficient de activã. Echinacea vine în ajutorul dumneavoastrã. Luaţi echinacea sub formã lichidã sau de capsule, timp de douã-treisãptãmâni, dupã care faceţi o pauzã.
 
14 .ASOCIEREA ALIMENTELOR
Fructe + Carne/Peşte = Gaze
Fructe consumate singure = Lipsă gaze
Cu alte cuvinte, asociaţi alimente care nu sunt concurente. Asocierea adecvatã a alimentelor:
>Poate ajuta organismul sã ardã mai eficient grãsimile.
>Poate asigura absorbţia maximã a substanţelor nutritive, a enzimelor şi a proteinelor.
>Poate preveni eructaţiile, balonarea, formarea gazelor intestinale şiindigestia.
>Poate remedia şi preveni cele mai multe probleme corelate cuobezitatea.
În lipsa unei asocieri corecte a alimentelor: vã va fi imposibil sãdigeraţi complet mâncarea.
>Veţi tulbura activitatea enzimelor digestive.
>Veţi împiedica absorbţia de substanţe nutritive.
>Riscaţi sã suferiţi de balonarearsuri stomacale, indigestie,malabsobţieconstipaţiecrampe, sindromul de colon iritabil,flatulentã  sau chiar mai rãu. Problema constã în faptul cã unele alimente se digerã mai repede decât altele; enzimele necesare digestiei diferã în funcţie de tipul de aliment, ca şi condiţiile în care are loc o absorbţie bunã. De exemplu, pentru a fi digerate, proteinele au nevoie de sucuri digestive acide, în vreme ce carbohidraţii necesitã sucuri alcaline.
 
15. MASAJUL RINICHILOR
Rinichii reprezintă cele mai importante organe pentru vitalitatea generală a organismului. La sfârşitul fiecărei zile, faceţi-vă un masaj la rinichi. Înainte de a vă culca, localizaţi rinichii punând palmele pe spate chiar sub linia taliei, dar deasupra şezutului. Vizualizaţi o lumină albă şi caldă care vă curge din trup către mâini. Pe măsură ce veţi începe să transferaţi căldura şi lumina către rinichi, mâinile dumneavoastră se vor încălzi. Masaţi zona rinichilor. Apoi aşezaţi-vă peo sticlă cu apă caldă, pregătită dinainte.
 
16. MICUL MEU SECRET
În cabinetul meu de la clinică, ţin în dulap o minitrambulină. Între doi pacienţi pe care îi primesc în cabinet cu o ţinută respectabilă de medic, scot din dulap minitrambulina şi încep să sar. Pacienţii nu cunosc acest lucru, pentru că încep săriturile după ce ei părăsesc cabinetul. Orice formă regulată de exerciţiu fizic moderat, întindere, mers pe jos, pe bicicletă, înot, tai chi, chiar şi dansul, ajută la circulaţia limfei, la eliminarea toxinelor, la punerea sângelui în mişcare şi la revitalizarea organismului.
 
17. FRECŢIONAREA PIELII
Când vă pregătiţi să faceţi o baie/un duş, dar înainte de a intra efectiv în apă, luaţi un prosop, înmuiaţi-l în apă fierbinte şi frecţionaţi-vă cu el toată pielea corpului. Începeţi de la tălpile picioarelor şi deplasaţi-vă în sus pe picioare, tors şi braţe, folosind mişcări îndreptate întotdeaunacătre inimă. Acest lucru va pune sângele în mişcare şi va stimula meridianele energetice, îmbunătăţindu-vă digestia.
 
18. PERIAJUL PIELII
Periaţi-vă pielea cu o perie uscată pentru piele o dată pe săptămânăpentru activarea limfei. Puteţi îmbunãtãţi acţiunea pielii de a elimina „gunoaiele“ interne (peste jumãtate de kilogram de reziduuri sunt eliminate zilnic prin piele), efectuând un periaj regulat al întregului trup. Pentru a realiza acest lucru în mod eficient, aveţi nevoie de o perie micã, asprã, din pãr natural. Periajul se face cel mai bine înainte de baie sau de duş, pe pielea uscatã.
Metodã: Începeţi de la tãlpi şi masaţi picioarele cu mişcãri ascendente, longitudinale; apoi în sus, pe braţe şi în jos, pe spate. Periajul trebuie sã fie întotdeauna îndreptat spre zona pieptului, evitând punctele sensibile, precum aluniţele, negii sau venele sparte. Nu folosiţi niciodatã peria pe faţã.
 
19. CULCAŢI-VĂ DEVREME
Cu cât vă veţi culca mai devreme, cu atât vă veţi simţi mai bine. În general, ficatul şi vezica biliară îşi desfăşoară acţiunea de eliminare a toxinelor între orele 23:00 şi 2:00. Dacă la ora 23:00 nu vă aflaţi în pat, tulburaţi procesul natural de curăţare a organismului şi, ca urmare, vă veţi simţi inactiv şi leneş.
 
20. EXISTAŢI, PUR ŞI SIMPLU
Rezervaţi-vă cinci minute liniştite în fiecare dimineaţă, în care să nu faceţi altceva decât „să existaţi“, opriţi-vă şi reflectaţi, înainte de a porni în goana unei noi zile. Nu vă gândiţi la ceva anume, nu faceţi nimic, doar existaţi. Puteţi ţine ochii închişi sau deschişi, nu contează. Dar rezervaţi-vă câteva minute doar pentru dumneavoastră. Acele minute valoroase vă vor ajuta să vă echilibraţi componenta biochimicăa organismului pentru tot restul zilei.

luni, 22 aprilie 2013

Am visat....

Am visat…ca in sufletul nostru purtam o comoara bine ascunsa intelegerii pamintene . Aceasta comoara este ascunsa printre mindrii . Si din aceste mindrii pornesc drumuri gresite care ne duc departe de ea . Am mai visat ca pentru a atinge aceasta comoara este necesar a ne impaca cu mintea noastra ca ea , mintea ,sa poata fabrica ginduri bune ,linistitoare . Cu ajutorul acestor ginduri frumoase ne vom exprima intr-un grai cu clinchete de clopotei . Si asa ne va auzi tot pamintul . Si pamintul ne va da stiinta lui care vine din cunostiintele Tatalui . Asa vom invata sa intelegem ca tot ceea ce ne inconjoara sunt lectii de viata . Oamenii , intimplarile , vorbele , cartile , situatiile in care ne aflam ne sunt daruri . Asa ne vorbeste Dumnezeu prin darurile  Sale  . Si noi suntem daruri  si plantele sunt daruri  , pietrele , animalele ,pasarile , toata creatia este un singur dar in fel si chip . Si dupa cum este darul este si lectia vietii. Din acelasi pamint iau viata toate . Insa nu toate seamana intre ele . La fel si oamenii . Fiecare are drumul sau . Totul insa este unul si unul se afla in atentia care o daruim creatiei lui Dumnezeu . In aceasta atentie se afla tot adevarul vietii.  Fii atent la tot ceea ce se afla in tine si in jurul tau si vei descoperi clipa eterna . Ia aminte la natura si anotimpuri ,la apa si vint . Vezi interiorul tau si simte-l cu inima . Vezi situatiile in care te afli  si judeca-le cu sufletul . Cind inima ta se zbate cu putere este clar ca nu esti in accept cu drumul tau . Cind radiezi de iubire Dumnezeu insusi te binecuvinteaza si-ti binecuvinteaza lucrul miinilor tale . Invata sa te percepi pe interior mai intii . Apoi invata exteriorul , tot ceea ce se manifesta ,de ce si cum iti vorbeste ? Tu cum raspunzi la ceea ce primesti ? Este pace in inima ta / Esti pe drumul cel bun . Este tulburare/ Ia aminte de unde soseste aceasta stare si detaseaza-te ,nu-ti face bine . Cind iti doresti ceva cu tot sufletul Dumnezeu lucreaza cu tine pentru realizarea dorintei tale . Doar fii in acord cu inima ta . Pentru a deveni mare este necesar sa fii mic . Totul porneste din vale . Dealul urcat in forta te doboara . Cind urci lin , cu atentie ,totul ramine viu in inima si in mintea ta.  Iar bucuriile  vin rind pe rind . Cind ai totul uiti bucuria lucrurilor marunte .Uneori Dumnezeu iti schimba drumul . Poate te atentioneaza ca poteca este gresita . Cind esti cazut vezi mai bine pentru ca ai atentia si ochii deschisi ,nu esti luat de valul fericirii iluzorii . Poti merge fericit prin viata, este perfect ,insa nu-ti inchide ochii . Suntem obisnuiti sa cautam doar acolo unde stim . Oare nu mai exista si altceva? Necunoscutul , iata o noua existenta . Ne temem ca ne pierdem viata , cunoscutii , averile . Oare nu sunt deja pierdute ?.. Le mai avem un timp insa niciodata definitiv .. Pentru ca nu ne apartin . Ele apartin timpului . Insa uitam sa ne temem de nestiinta , de ignoranta de necunoscutele carari ale divinitatii . Uitam ca absolut totul are un miez [un suflet ] . Chiar si pamintul si toata roca si tot nisipul . Si vintul si apa si totul…Totul este o traire , un Dumnezeu . Insa fiecare traieste in felul sau ,se dezvolta in felul sau si moare in felul sau . Degeaba te grabesti in viata si iti pierzi rabdarea . Drumul ramine acelasi pentru fiecare cu bunele si celelalte ale sale . Fiecare om are un vis . Creatia insasi este un vis . Degeaba tot cautam noi sa intervenim in vietile altora si sa le schimbam dupa vointa noastra …ce desertaciune …Universul este si cu visul meu si cu visul celorlalti . Fiecare raspunnde de povestea sa . Iar fiecare personaj , daca va trebui sa faca parte din visul tau va fi acolo prezent chiar daca iti place sau nu iti place . Este legea evolutiei . Ea sta scrisa in  semnele timpului ,ale vintului , ale pasarilor ,a intregii naturi . Si traind in pace cu toate legile nescrise ale naturii , ale intregului univers vom fi in pace si cu noi , cu miezul nostru . Tu poate ai o solutie pentru visul tau . Dumnezeu le are pe cele mai  perfecte . Nu se poate urca decit prin actiune ,de jos in sus . Si, precum in cer asa si pe pamint, este ceea ce ne indica clar ca mai exista si alte lumi . Insasi propria existenta ,prin faptul ca suntem locuiti in interiorul nostru ,demonstreaza existenta unui univers multiplu . Si avem o inima care stie totul . Doar daca vom invata sa o ascultam vom sti ca acolo unde este ea acolo suntem si noi , acolo este adevarul despre noi . Fiecare clipa in care simti ca ai o chemare este clipa intilnirii cu Dumnezeu care iti spune ceva . Asculta ce iti transmite , vezi unde te cheama . Raspunde-i , spune-i ca ai inteles unde trebuie sa mergi , in ce directie sa o apuci . Noi cautam lucruri complicate, avem impresia ca Dumnezeu vorbeste alta limba . Ce gresit inteles. Dumnezeu vorbeste inimii noastre in intelesul nostru . Doar atentia noastra nu este acolo unde trebuie .Fii prezent in viata ta . Vorbeste cu inima ta pentru ca acolo sta Dumnezeu .Spune-i si plingi ca doresti iubirea pierduta prin tine . Atunci cind un om evolueaza , evolueaza toti cei din jurul sau , insasi lumea evolueaza . Nu te amesteca cu drumul altuia pentru ca nu ai sa il mai gasesti pe al tau . Vei fi atent la drumul tovarasului tau si astfel iti vei pierde atentia si pierzind atentia te decuplezi de la invataturile inimii tale . Tot ceea ce faci a fost scris in tine asa cum sunetul marii sta scris in cochilia melcului de pe plaja . Orice posesiune materiala ai avea , nu iti va fi de folos pentru a amina sau a mitui  moartea . Acolo plecam cu minile goale si cu lectiile pe care singuri ni le-am scris in cartea vietii. Numai framintarile ,  de orice natura ar fi ele ,ne impiedica sa vorbim cu inima si sa-i   ascultam cu atentie povata . Acolo in inima sta minunea vietii , iubirea . De aceea inima vorbeste glasul lui Dumnezeu pentru ca in iubire se petrece toata taina creatiei . Si cind totul se petrece incepe rugaciunea . Pentru ca rugaciunea este iubire si de aici incep minunile . Noi suntem minuni fara sa stim . Si putin cite putin , incet ,ne trezim din visare in traire . Acum nu mai visez , acum traiesc . Inima mea este cu toti si voi toti sunteti in inima mea . Acum incepe rugaciunea .incepe iubirea ..evoluam ..Nu ne mai temem pentru ca am invatat sa ne ascultam inima .
Amy