O plutire...

O plutire...

luni, 7 aprilie 2014

Ce perla esti tu?

Stii ce e o perlă?
Perla este formată dintr-o bază biologică,e o piatră semi-pretioasă formată  din moluste,melci de mare , scoici maritime si fluviale.Culoarea lor variază în functie de cantitatea de materie organică care le contine.
Poate fi albă,albastru-alb, galben, dar au fost găsite deasemeni maro si negru...
O mare piatră a fost găsită în 1934 pe insula Palawan- perla Allah de 23 cm lungime si 13 cm lătime, cu o greutate de 6,53 kg si o valoare de 35 milioane E.
În vremea lui Isus pescarii de perle îsi puneau viata în pericol coborînd în adîncime de pilda acest comert prin urmare nu era o viată de trai usoară.
De atunci foarte putini au avut norocul să găsească o adevarată perlă - depunînd eforturi uriase pt a fi a lor comoară
Astfel comerciantul nu reprezintă altceva decît Isus.Perla simbolizează cei răscumpărati care au cu adevărat comoara în ceruri.
Dar eu nu înteleg ceva aici!
Isus Hristos a murit pentru toti, nu-i asa?
(Ioan3:16)
Atunci înseamnă el, Isus ca comerciant al împărătiei lui D-zeu vede în fiecare persoană,indiferent de ce viată a trăit,ce fel de perlă a fost El vede o valoare reală.
Dar oare aceasta nu este o greseală?
Cum poate fi văzut în ochii lui D-zeu fiecare persoană la fel, pentru că în inimă se ascunde răul,păcatul?
Ei bine, exact despre asta vorbeste D-zeu despre adevărata perlă.
Stii cum a fost facut? un parazit sau un corp străin ascutit cauzează pagube si astfel este primit sub armura sa de protectie.Ca să nu producă mari probleme, scoica începe a plînge si se retrage.
Va face asta pînă cînd devine inofensiv dînd nastere unei perle.
Stii, păcatul a pătruns în inimă sub armură.Dacă toate lucrurile rele pe care le-a trăit, lacrimi de iubire, lacrimi de regrete le îmbărbătezi în jurul tău atunci Isus este cu adevărat corect :esti o perlă reală în ochii lui D-zeu.