O plutire...

O plutire...

miercuri, 4 iulie 2012

TRECUT_PREZENT_VIITOR

Ai suferit destul, a sosit timpul să te ridici și să pornești la drum. Șterge-ți lacrimile, scutură-te de praful trecutului și începe să-ți faci bagajele. Dacă ai rețineri amintește-ți că momentul prezent e tot ce contează pentru că de acest moment depinde viitorul tău.
Limpezește-ți mintea de la atâtea gânduri de durere, spală-ți ochii ca să te asiguri că vei vedea mai bine și mai clar de acum înainte. Pune în bagajul tău lecțiile învățate din experiențele trecutului, încredere în tine, dorința de a cunoaște și de a te cunoaște. De asemenea nu uita să adaugi puțină credință și să pornești la drum convins că totul se întâmplă așa cum e mai bine pentru tine.
După ce ai împachetat, poți să-i lași un bilet suferinței tale din trecut, mulțumește-i pentru lecția pe care tocmai ți-a dat-o și lasă detașarea să-și facă datoria, o lași pe mâini bune . De asemenea, înainte să pășești pe pragul casei ar fi bine să arunci o privire în oglindă pentru a-ți aminti de această imagine peste câțiva ani. Dacă te-ai uitat în oglindă și ai văzut o față obosită, brăzdată de lacrimi, cu cearcăne și ochii înroșiți, ce aștepți? zâmbește! Nu, nu începe iar să-ți plângi de milă.
Ai ieșit afară în stradă, simți cum frica devine una cu frigul dimineții și îți pătrunde în oase… „Oare ce va fi? Încotro mă îndrept? Ce m-a apucat? Poate era mai bine dacă rămâneam unde eram, poate m-ar fi ajutat cineva, poate aș fi putut să îndrept…” Bla bla, te vor năpădi gândurile contradictorii și dacă le vei permite îți vor întoarce sufletul pe toate părțile. Stai puțin…tu controlezi gândurile sau ele pe tine? Chiar crezi tot ceea ce îți spun gândurile? Lasă-le să bolborosească dacă asta vor, tu ești aici și acum, pe un nou drum.
Ești afară, pe stradă, simte aerul. Inspiră, expiră…simte respirația cum pătrunde prin toată ființa ta ca un vânt care vestește primăvara. O simplă respirație făcută de câteva ori într-un mod profund limpezește apa tulbure din minte și te înnoiește. Simte-ți corpul, un miracol cu care ai fost înzestrat.
Privește în jurul tău, privește oamenii care trec pe lângă tine. Simți că trăiești? Nu e o minune? Nu uita să-ți ridici privirea spre cer ori de câte ori ai tendința să-ți apleci capul.
Nu contează atât de mult ce va fi, important este ceea vei deveni în urma acestei noi experiențe și ceea ce vei învăța din ea. Curaj! Viața te așteaptă cu nerăbdare să o descoperi. O mulțime de oameni minunați așteaptă să-i cunoști. Dragostea te așteaptă s-o trăiești. A sosit timpul să trăiești cu adevărat!
Ai ajuns în Gara Noului Început. În orice tren te vei urca te va duce pe un drum necunoscut, dar tu îi stabilești destinația. Bucură-te de călătorie, tot ceea ce a fost sau ai fost a rămâne în urmă, ești liber! Închide ochii...,inchide bagajul trecutului si porneste la un nou drum,ai incredere in tine....˙(si sper ca aceasta incredere sa ma urmeze pina la capat)
….Ai ajuns? Bine ai venit în Viața ta!
                                     D.Candy...




Ginduri culese,infiripate in inima mea...

Ce faci atunci când te-ai săturat? Atunci când o voce interioară strigă: “Opreşte-te, aşa nu se mai poate!”
Prima dată încerci să te acomodezi cu gălăgia, dar, la un moment dat nu mai poţi să ignori acea voce şi decizi să faci ceva. Dar nu ştii ce. Nu ştii pe cine să întrebi şi de unde să începi. Dar hotărăşti că trebuie să se schimbe ceva în viaţa ta.
Ca răspuns la această intenţie, Universul va crea contextul potrivit, evenimentul potrivit, va aduce omul potrivit în viaţa ta, cursul, cartea potrivite pentru tine. Se va întâmpla “coincidenţa” potrivită ca tu să ştii cum să susţii această schimbare.
Acea voce nu este acolo să te înebunească, să te duca la pierzanie. Acea voce ţine cu tine şi nu îţi este străină. Ai urmat acea voce cu mare încredere în copilărie. Atunci doar te bucurai de ce era în faţa ta. Nu erai imbâcsit de atâtea percepţii pline de neputinţă despre Viaţă, Om şi Dumnezeu.
Acea voce a tot ridicat tonul ca tu să o auzi. Este vocea ta interioară, este vocea lui Dumnezeu. Nu, nu! Nu este cazul să te simţi mic. Este firesc ca Dumnezeu să vorbească cu tine. Viaţa este despre tine, Tu eşti Creaţia Lui, de ce nu ar vorbi cu tine? Fiind creaţia lui Dumnezeu înseamnă că aveţi un limbaj comun şi o conexiune absolut firească.
Învaţă să asculţi această voce, învaţă să o urmezi. Oare astăzi ce răspuns ai primit? Oare astăzi ce modalitate a folosit Dumnezeu ca răspuns la intenţia ta de schimbare? Să fie vocea ta interioară, să fie un eveniment, să fie un articol despre care simţi că cineva l-a scris parcă special pentru tine?
Tu ştii, tu simţi, tu alegi în ce să crezi. Dumnezeu îţi atinge viaţa în fiecare zi pentru că Tot Ceea Ce Este nu poate să aibă altă origine decât Dumnezeu. Tu nu poţi să ai altă origine decât Dumnezeu. Şi Dumnezeu nu poate fi în altă parte decât în Viaţa ta.
Alegi să crezi asta? Sunt câţiva paşi prin care poţi ajunge la această credinţă. Nu este un drum nici uşor, nici greu, este doar un drum firesc, şi tot ceea ce este firesc, tu poţi face. Tot ceea ce este în Natura ta Divină poţi face şi este susţinut. Doar atunci când lucrezi împotriva ta, întâmpini greutăţi. Şi nu este bine că se întâmplă asta?
Hai, azi este ziua cea mai potrivită să crezi. Astăzi este ziua cea mai potrivită să alegi. Astăzi este ziua cea mai potrivită să vorbeşti cu Dumnezeu.
Caută, cunoaşte, deschide-te. Peste tot în jurul tău Dumnezeu este şi te aşteaptă. Da, pe tine, de ce Tu nu ai fi potrivit pentru o conversaţie cu Dumnezeu? Fără Tine, nimic nu este complet.
Lasă prostiile care spun că eşti mic. Este foarte simplu: dacă Dumnezeu a făcut lumea şi pe noi din El însuşi, cine putem fi Eu şi Tu?
Crede şi vei înţelege de ce ai primit acest articol astăzi. Fii Binecuvântat în această zi atât de potrivită pentru alegeri.