O plutire...

O plutire...

marți, 22 ianuarie 2013

♥ The Letter Writer♥
Scriitorul de scrisori....drag prieten lasa-ma sa fiu eu azi acel scriitor de scrisori,sunt clipe si momente cind viata noastra urca si coboara pe anumite culmi ale fericirii sau ale tristetii...tot ce putem face e sa lasam ca inimile noastre sa fie deschise si nu impietrite pt a primi mesajul ingerilor.Eu azi voi fi pt voi unul din miile de ingeri pt a trimite acest mesaj...mesaju se afla in interiorul acestui film...indiferent in ce situatie ne aflam cu siguranta vom gasi raspunsul mult asteptat si dorit...pt ca va iubesc,pt ca imi pasa de voi si doresc sa va fiu aproape rog vizionati acest film si cind simtit ca puteti sa-mi scrieti astept experientele voastre...impreuna vom reusi sa ridicam orice piatra din viata noastra....
http://parereataconteaza1.wordpress.com/2013/01/20/the-letter-writer-scriitorul-de-scrisori-film/


Dumnezeu iti aude rugaciunile

Te-ai întrebat vreodată unde merg rugăciunile tale? “S-a făcut în cer o tăcere … Apoi a venit un alt înger, care s-a oprit în fata altarului, cu o cădelniţă din aur … cu rugăciunile tuturor sfinţilor, pe altarul din aur, care este înaintea scaunului de domnie. Fumul de tămâie s-a ridicat din mâna îngerului înaintea lui Dumnezeu, împreună cu rugăciunile sfinţilor” (Apocalipsa 8:1-4).

De ce s-a făcut tăcere în cer? Deoarece cineva se ruga! Cerul se opreşte pentru a asculta rugăciunea cuiva ca tine. Rugăciunile tuturor sfinţilor s-au ridicat la Dumnezeu. Nu e extraordinar? Cuvintele tale nu se vor opri până nu vor ajunge la inima lui Dumnezeu, deci roagă-te în continuare. Să remarcăm că prietenul care s-a dus la Isus în numele lui Lazăr a spus: “Doamne, iată că acela pe care-l iubeşti, este bolnav”. Apelul lui nu s-a bazat pe dragostea imperfectă a celui aflat în nevoie, ci pe dragostea desăvârşită a lui Isus. El nu a spus: “Acela care te iubeşte este bolnav”. El a spus: “Acela pe care-l iubeşti este bolnav”. E diferit.
Puterea rugăciunii nu depinde de virtutea celui ce se roagă, ci de dragostea neschimbătoare a celui ce aude. Nu te bucuri? Poate ai multe slăbiciuni, poate nu înţelegi taina rugăciunii, dar un lucru e limpede: acţiunea începe în cer când cineva de pe pământ se roagă.