O plutire...

O plutire...

marți, 27 martie 2012

CUNOSTE SI ACCEPTA

“sa fii Bucurie, Dragoste, Acceptare, Binecuvintare si Recunostinta tot timpul” 










...Pentru a intelege ultima mea postare aduc aici o mica continuare,nu e greu de inteles doar lasa mintea sa ajunga la inima....
                “Dumnezeu: ”Eu doresc ca Voi sa stiti si sa traiti experienta lui Cine Sunteti Voi cu Adevarat prin puterea pe care v-am dat-o ca sa creati si sa traiti experiente de voi insiva, in oricare moment doriti.
Eu doresc ca intregul proces de viata sa fie o experienta de bucurie constanta , de creatie continua, de extindere infinita si de implinire totala .
“In momentul in care voi veti avea Cunoastere totala,  si voi veti simti ceea ce Eu simt intotdeauna: o totala Bucurie, Dragoste, Acceptare, Binecuvintare si Recunostinta.
Acestea sunt cele 5 Atitudini ale lui Dumnezeu si...punerea lor in practica in viata voastra... va conduce la Dumnezeire.”
“Vei sti ca l-ai gasit pe Dumnezeu cind vor aparea aceste semne, aceste indrumari,aceste schimbari in tine:
(Cele 10 Legaminte)
1. Il vei iubi pe Dumnezeu cu toata inima ta, cu toata  mintea ta, cu tot sufletul tau. Si  nu va exista alt Dumnezeu in afara de Mine. Nu vei mai adula dragostea omeneasca sau succesul, banii sau puterea, sau vreun alt simbol de genul acesta. Vei pune de o parte toate aceste lucruri, tot asa cum un copil isi pune de o parte jucariile. Nu pentru ca nu mai au valoare ci pentru ca tu esti prea mare acum pentru ele.
2. Nu vei lua numele lui Dumnezeu in desert. Nici nu vei folosi numele Meu cind vei vorbi de lucruri usuratice. Vei intelege puterea cuvintelor si a gindurilor si nu vei gindi sa invosi numele lui Dumnezeu intr-o maniera neDumnezeiasca. Nu-Mi vei folosi numele in desert, pentru ca nu poti. Pentru ca numele Meu-Marele “Eu Sunt”-nu este niciodata folosit in zadar (adica fara rezultat) si nici nu va putea fi vreodata.
3. Iti vei aminti sa tii o zi pentru Mine, pe care o vei numi Sfinta. Aceasta ca sa nu ramii prea mult in lumea ta iluzorie,ci sa te obligi sa-ti amintesti cine si ce esti. Si atunci, vei numi fiecare zi, zi de sarbatoare, si fiecare moment,Sfint.
4. Ii vei cinsti pe Mama si pe Tatal tau –si vei sti ca tu esti Fiul lui Dumnezeu, atunci cind tu Il cinstesti pe Tatal/Mama Dumnezeu in tot ceea ce spui , faci sau gindesti.
Si exact asa cum ii cinstesti pe Mama/Tatal Dumnezeu si pe tatal si mama ta de pe Pamint (pentru ca ti-au dat viata), tot asa vei cinsti pe toata lumea.
5. Vei avea un deosebit respect pentru viata,nu vei omori in nici un fel, vei cinsti  toate formele de viata-inclusiv plantele, copacii si animalele, si sa ai un impact asupra lor numai cind este in vederea binelui suprem.
6. Nu vei intina puritatea Dragostei cu necinste sau inselaciune, pentru ca acesta este adulter.
7. Nu vei lua ceva ce nu-ti apartine, nici nu vei insela pe cineva,nici nu vei fi complice, nici nu vei face altuia rau pentru a obtine un lucru, pentru ca aceasta ar insemna furt
8. Nu vei depune marturie strimba
9. Nu vei pofti la nevasta vecinului tau pentru ca, de ce ai dori nevasta vecinului tau cind stii ca toate celelalte sunt nevasta ta?
10. Nu vei pofti la bunurile vecinului tau pentru ca, de ce le-ai dori cind stii ca toate bunurile pot fi ale tale si toate bunurile tale apartin lumii intregi?”
“Acestea sunt libertatile voastre si nu constringerile voastre. Acestea sunt legamintele Mele si nu Poruncile Mele. Pentru ca Dumnezeu nu porunceste celor pe care Dumnezeu ii creeaza. Dumnezeu,pur si simplu, le spune copiilor Lui : in felul acesta veti STI ca ati ajuns Acasa! E vorba de o Acceptare,de o Intelegere, e vorba de Traire, de FIINTARE “si nu de zbatere sau  efort.”

    ….ca inima ta cunoaste in tacere secretele zilelor si ale noptilor.
Kahlil Gibran a spus asta si avea dreptate. Asculta-ti, prin urmare, inima. Cultiva-ti abilitatea de a face asta. Practica asta. Realizeaza asta. Perfectioneaza asta.
Nu este chiar atat de dificil. Doar fii in tacere cu tine insuti. Si pentru numele lui Dumnezeu, inceteaza sa-ti mai asculti mintea. Nu vei gasi adevarul acolo. Vei putea gasi raspunsul, dar nu va fi adevarul daca acesta nu coincide cu raspunsul din inima ta.
Tu crezi ca este mult mai mult in viata decat asta, dar nu este. Inima ta detine cheia. Inima ta are intelepciunea. Inima ta cunoaste viitorul. Mintea ta nu cunoaste decat trecutul. Isi imagineaza ca viitorul va fi exact ca ieri, asa ca ia deciziile bazandu-se pe asta. Numai inima ta poate vedea dincolo de limitele memoriei.

NOI II VORBIM...EL NE VORBESTE

"Eu vorbesc cu toata lumea. Tot timpul. Intrebarea nu este cu cine vorbesc; intrebarea este cine Ma asculta. 



Sentimentul, gandul, experienta si cuvantul, acestea sunt deci uneltele cu care Eu comunic. Dar nu toate sentimentele, nu toate aindurile, nu toata experienta si nu toate cuvintele sunt de la Mine. 
Mie Imi apartin Gandul vostru cel mai inalt, Cuvantul vostru cel mai clar, Sentimentul vostru cel mai Maret. Orice altceva de mai mica valoare provine din alta sursa.
Cel mai Inalt gand este intotdeauna acel gand care contine Bucurie. Cele mai clare cuvinte sunt acele cuvinte care contin Adevarul. Cel mai Maret sentiment este acel sentiment pe care il numiti Dragoste.
BUCURIE,ADEVAR,DRAGOSTE. Acestea trei sunt surori si una te duce la cealalta. Nu conteaza ordinea in care sunt asezate. 
Din pacate, majoritatea mesajelor mele nu sunt luate in seama. Unele pentru ca par prea bune ca sa fie adevarate. Altele pentru ca par prea grele pentru ca sa fie urmate. Multe pentru ca pur si simplu sunt intelese gresit. Majoritatea pentru ca nu sunt primite. 
Nu va voi forta, nu va voi sili niciodata. V-am dat liber arbitru-puterea de a face ce considerati voi ca este mai bine, si nu o sa vi-l iau niciodata inapoi."  

                          ...“sa fii Bucurie, Dragoste, Acceptare, Binecuvintare si Recunostinta tot timpul”...