O plutire...

O plutire...

joi, 22 martie 2012

DESTIN

Emotiva, naiva, instinctiva, rebela, vorbareata si putin obiectiva... 
Acestea sunt adjectivele ce m-au acompaniat multi ani din viata.
Apoi, am realizat ca nu erau atat de bune aliate ... 
Au fost evenimente care au zdrobit si au schimbat caracterul meu,
am suferit, am plans cu disperare apoi, am gasit pacea... in rabdare. 
Nu mi-a apartinut rabdarea, 
nu o cunosteam si din acest motiv s-au creat acele momente ce au marcat viata mea de nesters, dar Rabdarea ma ajutat sa "calc" dezamagirile, cuvintele sa le "impaturesc" si sa le pun intr-un sertar, la pastrare in asteptarea vremurilor mai bune.Astazi, rabdarea, ma ajuta sa inteleg ... inainte de toate , sa ma inteleg pe mine insami... ma invata sa imi infraneze instinctele pentru a lasa spatiu reflectarii, pentru a rezolva situatii ce par atat de complicate. 
Stii, sunt o femeie simpla si traiesc viata in maxima libertate. Unii se sperie de caracterul meu, nici cei apropiati nu ma inteleg uneori. Nu am avut prea multe probleme sau daca le-am avut, nimeni nu le-a stiut( de aceea poate nu sunt inteleasa) si le-am infruntat pentru ca EU sunt cea care decid ceea ce trebuie sa fac si nu fac altceva, decat sa imi urmez propriul destin . 

Dar TU ? Ce vei face ?
Stii !?...Exista "ceva ", ce ma face ca in fiecare noapte sa ma indrept spre fereastra, sa privesc spre cerul infinit cand apare misterioasa luna in linistea secretelor ce le asculta.
Sunt acele clipe... in care te simt alaturi de mine, in care iti simt respiratia... In acele momente, inima incepe sa vorbeasca cu sunetul vocii tale si ma intreb, cum faci sa ajungi la mine fiind atat de departe... si cum ai putut intra pana in adancul sufletului meu !? 
Esti Vantul, ce nu ma lasa singura niciodata, 
esti o umbra, esti o picatura de suflet absorbita de sentimentele mele...

Nu iti voi cere luna, soarele, stelele si nici macar un colt de cer...
doresc doar energia plina de viata - Iubirea.
DA, Iubirea reflectata in ochii tai ,zi si noapte pana ce apusul vietii se va lasa peste noi.