O plutire...

O plutire...

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

NOIEMBRIE

Noiembrie: luna multumirii
Ziua 1
Dati multumire pentru toate, caci aceasta este voia lui D-zeu
                                  1 Tesalomiceni5:18

Este luna in care taranii sunt cei mai binecuvintati prin roada mîinilor lor.Ei cu lacrimi aduc multumiri simtindu-se ocrotiti si iubiti de Domnu.Este o luna in care hambarele lor dau dovada munci lor ostenite si ocrotirea cereasca ce cade peste fiecare fie prin ploaie, soare sau duh de slavă.
Ce poate să aline si să înalte sufletul nostru, să alnge de la noi întristarea sau chiar îndoiala?
MULTUMIREA!
...este cea care ne ajută să depăsim această stare.O multumire adusă din inimă,Lui D-zeu pentru toate binecuvîntările si chiar îincercările vietii.
Orice necaz, orice apăsare si trudă ne sunt trimise pentru a ne întari.
Voi începe această lună prin a multumi în fiecare zi pentru ceea ce primesc si simt ca am primit.
1.Multumesc pentru darul Lui neconditionat...darul mîntuirii.
2.Multumesc pentru frumusetea creatiei Sale.
3.Multumesc pentru-că ma tine  pe drumul cel bun.
4.Multumesc pentru viată si sănătate.
5. Multumesc pentru familia minunată ce mi-a dat-o in dar.
Avem atît de multe în care ne putem manifesta recunostintele fată de El.
CU INIMI RECUNOSCĂTOARE PUTEM VESTI SLAVA LUI!
Recomand cu mare drag această carte care are trei volume frumoase si interesante:
SECRETUL MULTUMIRII

...azi vă ofer primul volum in format electronic:
Sinceră să fiu răsfoind prin paginile internetului am dat de blogul unei persoane crestine care ma influientat să fac si eu asta, deoarece stiu că sunt multe persoane ca mine care trec prin încercări, întrebări ale vietii, cărora le place să citeasca si să invete.
Este o carte frumoasă, scrisă simplu pentru copii,în care sunt povestile, aventurile unei fetite orfane de 10 ani.Primul volum vorbeste despre mutarea fetitei la matusa ei,ursuza si neprimitoare, dar..în scurt timp o transformare va avea loc în inima ei si chiar în intregul orasel în care va locui.
...vom continua , Amy

2 comentarii:

  1. Amalia, ma bucur ca ti-a placut cartea. Si parintele Teofil Paraian o recomanda in una din cartile sale, fiindca e o carte care ne ajuta sa ne umplem mintea de ganduri bune.Sa fii orfan, sa fii al nimanui, dar sa gasesti in toate un motiv de multumire...e o lectie pentru oricine. O seara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , mi-a placut foarte mult si multumesc pentru indemnurile frumoase ce le gasesc pe blogul tau...e o inspiratie divina.Cine vrea primeste invataturile cine nu le poate da la oparte.Pentru mine e o lectie care trebuie sa o pun mereu in aplicare...sa multumesti chiar si pt valurile vietii ce vin cu asprime...deoarece stim ele vin dar vin cu o rezolvare si impiedicare din rau a mai bine....O seara frumoasa iti doresc si eu tie...te voi vizita mereu si ma voi tine ca un skaiet de gindurile tale deoarece ele ma ajuta sa-mi ridic moralul

    RăspundețiȘtergere